Over ons

Spectrum interieur is een betrouwbaar afwerkingsbedrijf en de ideale partner voor een prachtige binnenafwerking van elk project.

Spectrum interieur garandeert, dankzij ervaring en inzet, een perfecte afwerking en ondersteuning bij de uitvoering van elk project. Zij het nu voor privédoeleinden of eerder professioneel, u kunt op een correcte en vlotte samenwerking rekenen.

Normen als kwalitatieve hoogwaardige afwerking en oog voor het kleinste detail staan centraal.

Kwaliteit leveren en klanttevredenheid is het visitekaartje van Spectrum interieur. Door de uitgebreide know-how geven wij klanten uitgebreid advies en assisteren naar materiaalkeuze om het antwoord op alle afwerkingsvragen te bieden. Zowel in nieuwbouw als renovatie.

Absolute specialisatie zijn gyprocwerken. U mag er zeker van zijn dat de hoogste normen worden nageleefd, alsook voor de totale projectinrichting. Dan wordt samengewerkt met aannemers die zorgvuldig zijn uitgekozen en experten in hun vak zijn om het interieur van A tot Z de perfecte afwerking te geven die het verdient. Timing en optimale coördinatie zijn hierbij een belangrijk aspect.

Iedereen is welkom, zowel particulieren, aannemers, architecten of projectontwikkelaars die als eindresultaat een prachtige afwerking willen bekomen.

Spectrum interieur is de partner bij uitstek voor gyprocwerken, systeemplafonds, binnendeuren, vloer- en chapewerken, pleisterwerken en cementeringen, isolatiewerken en sinds kort ook voor gietvloeren en steentapijten. Kortweg mijn bedrijfsvoering even omschreven en misschien in de toekomst de partner voor uw interieurprojecten.

1 aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Doet beroep op netwerk van vaste partners om onze projecten op een hoogstaand kwalitatieve manier op te leveren.

Staat garant voor het aansturen ven de diverse vakmannen, de opvolging ervan en afwerking van het project. De zaakvoerder start zelf ieder project op en volgt de kwaliteit nauwlettend op.

Niet bang om de nieuwste technieken te gebruiken. Hiervoor wordt op regelmatige basis bijgeschoold. Sinds kort een intensieve opleiding in gietvloeren, steentapijten en cementgebonden vloeren (microcement).

Overtuigd dat Spectrum interieur het verschil en de meerwaarde in uw woning kan betekenen.

Velen namen reeds de juiste beslissing om Spectrum interieur aan te schrijven wegens uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Juiste adres als u kiest voor zeer exclusieve afwerking. De passie bij uitstek van Spectrum interieur om die uitdaging aan te gaan. Hiervoor wordt steeds met de klant besproken wat de wensen zijn en wordt in samenspraak in een mooi concept gegoten. Gebogen vormen als architectonische verrassing is voor Spectrum interieur totaal niet vreemd.

Als consument is het moeilijk om te weten wat je juist nodig hebt. Graag adviseren we je hierin welke materialen gebruikt moeten/kunnen worden. Spectrum interieur is er voor u als professional. Contacteer ons vandaag nog of stuur ons je plannen van je (ver)bouwen.

Spectrum interieur is de all in oplossing voor alle afwerking in uw woning.

Spectrum interieur heeft de kennis en de vaardigheden om voor u verschillende alternatieven aan te bieden.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.